Osallistumis-sopimus

Puiston säännöt

TIEDOSTA RISKIT

Trampoliinilla hyppely on luonteeltaan riskialtista toimintaa, johon sisältyy vaaroja, jotka kunkin hyppijän on arvioitava itse. Tulemalla näihin tiloihin ilmaiset, että tiedostat riskit vakavista loukkaantumisista, mahdollisesti jopa kuolemasta.


Turvallisuuden vuoksi hyppijän tulisi olla hyvässä kunnossa ja terve, ilman korkeaa verenpainetta, ilman sydän- verenkierto-, keuhko-, selkä-, liikuntaelin-, tai niskaongelmia. Niskaongelmat, leikkaukset, matkapahoinvointi tai muut vastaavat ovat tiloja, jotka voivat pahentua hyppimällä trampoliinilla. Raskaana olevien naisten ei tulisi hyppiä.

VAROITUS! Katastrofaalinen vahingoittuminen, vammautuminen tai jopa kuolema voi johtua seuraavien sääntöjen laiminlyönnistä ja luontaisesta riskistä, joskus myös silloin, kun kaikkia sääntöjä noudatetaan.

OSALLISTUMISSOPIMUS

Käyttämällä tämän puiston varusteita ja sen omaisuutta, kaikki vieraat ovat sidottuja ehtoihin osallistumissopimuksessa, joka jokaisen on täytettävä puiston tiloihin saapumisen yhteydessä. Alle 18-vuotiaiden henkilöiden laillisen huoltajan tulee antaa suostumus täyttämällä osallistumissopimus.

EMME SUOSITTELE VOLTTEJA

Laskeutuminen päälleen, niskoilleen tai vatsalleen voi aiheuttaa vakavia vahinkoja, vammautumisen tai kuoleman, vaikka laskeutuminen tapahtuisikin keskelle trampoliinia. Hyppijöiden tulee pyrkiä pitämään vartalonsa hallinnassa hyppimisen aikana.

ÄLÄ AIHEUTA "TUPLAPOMPPUJA"

Älä hypi niin, että lähellä olevat muut hyppijät pomppaavat korkealle oman hyppysi johdosta. Kutsumme tätä tuplapompuksi.

ÄLÄ ISTU TAI MAKOILE TRAMPOLIINIALUEELLA

Jos sinua väsyttää ja tarvitset hetken lepoa, tulee sinun poistua hyppyalueelta.

TARKOITUKSENMUKAINEN PUKEUTUMINEN

Vaatteissa ei tulisi olla roikkuvia vetoketjuja, vöitä, roikkuvia naruja, koristekiviä, niittejä tai muita teräviä koristeita. Pyydämme ottamaan korut pois. Tyhjennä taskusi täysin, älä pidä mitään suussasi (purukumia, karkkia jne.).

ALLE 116 CM PITKIEN HYPPIJÖIDEN ON HYPITTÄVÄ LITTLE-AIR ALUEELLA

Käytäntömme on, että kuka tahansa alle 116 cm-pitkä hyppii Little Air-alueella, mutta voi silti mennä yhden linjan paikkoihin, kuten vaahtomuovimonttuun.

ÄLÄ SUKELLA VAAHTOMUOVIMONTTUIHIN

VAARALLISET TEMPUT

Vältä vaarallisten temppujen tekemistä. Voltit ja muut temput ovat vaarallisia. Suorita omalla riskilläsi ja vain, jos sinulla on tarpeeksi kokemusta ja taitoa vahingoittumisen välttämiseen.

PYSY TARKKANA

Ole huomaavainen ympärillä oleviasi kohtaan. Hypi samankokoistesi kanssa.

EI KIIPEILYÄ

Älä kiipeä seinille tai verkoille, äläkä koske koripallotelineeseen.

EI HUUMAUSAINEITA

Ei pääsyä trampoliinille alkoholin tai huumausaineiden vaikutuksen alaisena.

EI KOVIA OTTEITA

Ei taklaamista, tönimistä tai muita tekoja, jotka voivat tarpeettomasti häiritä muiden hyppimistä tai keskittymistä.


Tässä on listattu pääsääntömme. Tämä ei ole täydellinen luettelo niistä kaikista ja pidätämme oikeuden sääntöjen muutoksiin.

Go UP