Osallistumis-sopimus

Hyvä tietää ennen hyppimistä!

Sinulla on varmasti muitakin kiireitä, joten teimme listan kymmenestä asiasta, joiden avulla valmistaudut saamaan kaiken irti GET AIR trampoliinipuistostamme.

1. Täytä osallistumissopimus

Klikkaamalla "Osallistumissopimus"-painiketta voit täyttää hyppimiseen tarvittavan lomakkeen ennen saapumistasi puistolle. Tämä säästää aikaa mahdollisissa jonoissa. Muistathan, että alaikäisten vanhempien tai huoltajan on täytettävä lomake heidän puolestaan. KAIKILLA henkilöillä puistossamme tulee olla osallistumissopimus täytetty.

2. Katso turvallisuusvideo

Varmistathan, että jokainen kanssasi puistoon tuleva katsoo turvallisuusvideon ja ymmärtää puiston säännöt. Saapuessasi puistoon video pyörii kassojen lähellä. Löydät myös HUOMIO- ja VAROITUS-kylttejä, joista voit lukea samoista säännöistä. Löydät turvallisuusvideon myös sivuiltamme, "Turvallisuus"-painikkeen kautta.

3. Alle 12-vuotiaat lapset pääsevät sisään VAIN heidän mukana olevan täysi-ikäisen kanssa.

Vaikka alle 18-vuotiaan vanhempi tai huoltaja voi täyttää osallistumislomakkeen, alle 12-vuotiaat eivät pääse puistoon ilman mukana kulkevaa täysi-ikäistä henkilöä. Varmistathan, että lapset ymmärtävät puiston säännöt ennen kuin päästätte heidät hyppimään.

4. Puiston ruuhka-ajat

Tyypillisesti puistomme kiireiset päivät ovat perjantai-illat, lauantait ja sunnuntait, mukaan lukien silloin kun kouluista ollaan lomalla ja muut pyhäpäivät. Jos haluat välttyä isommilta väkijoukoilta, tule maanantain ja torstain välillä. Jos haluat olla täällä, kun meno on vilkkaimmillaan, ilmesty paikalle viikonloppuiltaisin.

5. Osta Get Air-hyppysukat ja tuo ne aina mukanasi

Voit ostaa hyppysukat tiskiltä. Ne eivät ole kalliit ja ovat suunniteltu estämään liukastumisia hyppimisen aikana. Tietysti ne pitävät myös trampoliinit ja jalkasi puhtaina. Sukat voi pestä konepesussa ja voit käyttää niitä monia kertoja meillä. Pesun ajaksi käännä sukan sisäpuoli ulos, jotta tarttumapinta pysyy mahdollisimman hyvänä!

6. Juo tarpeeksi

Hyvä nesteytys alkaa ennen saapumista puistoon. Kuten missä tahansa liikuntamuodossa, on tärkeää juoda tarpeeksi vettä. Ota vaikka lempi juomapullosi mukaan! Meillä on myös automaatteja, joista voit ostaa juotavaa. Emme suosittele hyppimistä heti syömisen jälkeen.

7. Hyppiminen ei ole pakollista

Sinun ei ole pakko hyppiä ollessasi Get Air-puistossamme. Emme veloita vierailijoista, jotka eivät ota osaa hyppimiseen. Meillä on tarpeeksi istumapaikkoja niille, esim. vanhemmille, jotka mieluummin katsovat heidän tekevän mahtavia hyppyjä.

8. Voit tuoda perheen pienimmät mukanasi!

Get Air- puistossa on erillinen alue, Little Air, alle 116 cm-pitkille henkilöille. Kaikenikäiset ovat tervetulleita puistoomme, kunhan ovat kykeneviä hyppimään ja kävelemään itse. Big Air-hyppijät pääsevät koripalloalueelle, vaahtomuovimontuille, tasapainoköysille, kiikkutikkaille, mutta Little Air on vain pienimmille varattu alue, jossa ei tarvitse huolehtia kovasta hyppyliikenteestä. Little Air on uniikki ajatus, jota et löydä muualta.

9. Kuuntele kuulutuksia.

Kuulutamme aina hyppyaikojen loppumisesta. Ilmoitamme rannekkeiden värin perusteella loppuvan ajan ja näin voit tietää, milloin oma aikasi on ohi.

10. Osta kaksi tuntia hyppyaikaa.

GET AIR trampoliinipuistossa on paljon tekemistä, eikä tunti riitä kaikkeen! Tarjoamme kahden tunnin rannekkeita ja toinen tunti on aina selvästi edullisempi!

Go UP